Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy telepítsem fel a win7-et...

Hogy telepítsem fel a win7-et a laptopomra?

Figyelt kérdés

Ma jött meg az új ASUS laptopom. 64 bites Win 7 operációs rendszert is vettem hozzá. Mivel külön vettem, nem lett rátéve alapból.

Ha bekapcsolom a gépet, vmi FreeDos fogad. Ez a szoftver járt a géphez.

Hogyan tegyem fel a win7-et, és hogyan osszam fel a merevlemezt C és D partíciókra? (500 GB-os a merevlemez)

2010. jún. 22. 16:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Hali

Biosban beállítod , hogy lemezről induljon a gép.

Így megy is win 7 telepítő, C, meghajtónak mondjuk 50gb -ot hozz létre azon bőven elfér a win és még programok is..

Többi maradhat D meghajtónak...

De ha nem értesz hozzá, inkább ne állj neki...

2010. jún. 22. 18:17
 2/6 A kérdező kommentje:

Hát nem, nem értek hozzá sajnos. :S Viszont ha látnék valahol egy rendes leírást, akkor meg tudnám csinálni. de nem találok ilyet sehol sem.

a biost hogyan kell előhívni? van valahol a neten egy rendes leírás úgy az egészről? ezeréves találatokat látok, semmi konkrétat.

2010. jún. 22. 18:22
 3/6 A kérdező kommentje:
a biost előhívtam. hol kell beállítani, hogy dvdről induljon?
2010. jún. 22. 18:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Boot menü
2010. jún. 22. 18:42
 5/6 A kérdező kommentje:

ez is megvan. most már elindult a win7 telepítője. a lemezpartíciók megosztásánál akadtam el. elvileg leszedtem as freedost, mert formáztam a két partíciót. 186,3 GB-t ír a Rendszer típusú partíciónál, a másiknál 279,5 gigát. ez így jó?

ezeket látom névként:

Lemez: 0 Partíció: 1

Lemez: 0 Szabad Terület

itt most mi a teendő? én elvileg egy 100 gigás c-t akarok és egy 400 gigás d meghajtót. mit kell tennemM?

2010. jún. 22. 18:46
 6/6 BlacktigerXXX ***** válasza:
szóval. ha mind a kettő már kész partíció, akkor nyomj egy entert a rendszerpartícióra és már települ is. ha valamelyik ismeretle, vagy nem pareticionált terület, akkor alul egy nyomással létre tudod hozni.
2010. jún. 23. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!