Hogy telepítsem fel a win7-et a laptopomra?
Ma jött meg az új ASUS laptopom. 64 bites Win 7 operációs rendszert is vettem hozzá. Mivel külön vettem, nem lett rátéve alapból.
Ha bekapcsolom a gépet, vmi FreeDos fogad. Ez a szoftver járt a géphez.
Hogyan tegyem fel a win7-et, és hogyan osszam fel a merevlemezt C és D partíciókra? (500 GB-os a merevlemez)
Hali
Biosban beállítod , hogy lemezről induljon a gép.
Így megy is win 7 telepítő, C, meghajtónak mondjuk 50gb -ot hozz létre azon bőven elfér a win és még programok is..
Többi maradhat D meghajtónak...
De ha nem értesz hozzá, inkább ne állj neki...
Hát nem, nem értek hozzá sajnos. :S Viszont ha látnék valahol egy rendes leírást, akkor meg tudnám csinálni. de nem találok ilyet sehol sem.
a biost hogyan kell előhívni? van valahol a neten egy rendes leírás úgy az egészről? ezeréves találatokat látok, semmi konkrétat.
ez is megvan. most már elindult a win7 telepítője. a lemezpartíciók megosztásánál akadtam el. elvileg leszedtem as freedost, mert formáztam a két partíciót. 186,3 GB-t ír a Rendszer típusú partíciónál, a másiknál 279,5 gigát. ez így jó?
ezeket látom névként:
Lemez: 0 Partíció: 1
Lemez: 0 Szabad Terület
itt most mi a teendő? én elvileg egy 100 gigás c-t akarok és egy 400 gigás d meghajtót. mit kell tennemM?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!