Mi lehet a baja a számítógépemnek?
Volt már pár informatikus/szerelőnél, és mindenki mást mondott. A probléma a következő: elindítom a számítógépet, majd kb. 20-30 másodperc múlva leáll. Második indításra viszont mindig elindul. Kommentben (amennyiben tudom) szemléltem videóval is.
ui.: tápcsere történt már
A kérdező nem említette az op.rendszert, a mellékelt videót (nekem) nem tölti be.
A sz.gèp sajatmagàt több okból is újraindíthatja de nevezzük inkább auto sz.gép védelmi jelenségnek:
Egyenetlen áram (tapegysèg gond)
Alaplapi túlmelegedès ill. felforrósodàs
Ha a tápegysèg nem hibàs, akkor már csak az alaplappali kiegyenlítővel (kondenzator) lehet gond.
Ha az is cserét kapott de, mègis megtörtènik a jelensèg akkor már csak egy mahyarazat lehet:
A lakásba erkező áramhálózatba lehet gond.
(Cristian)
Pl.: az aljzat ahova bedugtad a sz.gépet vagy a közeledbe van magasfeszültséget igénylő áramforràs.
Az utóbbi a legvalószínűtlenebb ok de gyenge teljesítményű sz.gépeknél nincs kizárva.
(Cristian)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!