Mi okozhatja ezt?
Adott egy konfig.
Asus b350ma alaplap
Ryzen 5 1600 proci
Gigabyte 1050 TI OC
Corsair vengeance 2*4 GB
Kingston hyperx fury SSD
Fsp hexa 400+ tápegység
Zalmann z3 ház
Tavaly vásároltam, összeszerelés után nem adott képet és hangot sem adott ki, elvittem egy PC szervizbe, ott azt mondták a táp gyenge lesz neki és ezért nem indul. Végül a RAM volt hibás, megkellett tisztogatni aztán működött..
Aztán jött a probléma, youtube nézés közben lefagy a videó, zöld háttér, ujrakell tölteni az oldalt, játék közben (wow) ha zenét hallgatok megfagy a hang és a kép pár másodpercre, aztán jó.
League of Legends közben fekete villanások random, 1-2 másodpercig elsötétül a kép aztán visszajön.
PUBG közben kifagy a játék, crashreportot kapok. Ez van mikor sokszor előjön, néha ritkábban, vagy egyáltalán nem.
Random kék halál, video_scheduler_internal_error kóddal. Kipróbáltam egy régebbi VGA-t (GT610) , video nézés itt is néha befagyott (eltűnt a kép , fekete háttér,viszont hang van) LoL közben szintén villog a kép..
Minden driver fentvan, a win10 nem eredeti, így a vízjel ott figyel a sarokban, ez befolyásolhatja a driverek működését?
Furmarkot futtattam a 1050 TI kártyával, volt mikor kifagyott, viszont volt amikor semmi baja nem volt, gond nélkül futott végig.
HDsentinellel is megnéztem az SSDt , nem írt problémát.
Valakinek ötlet?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!