Shiftel indul a rendszer biost reseteltem beállitottam új rendszer feltelepitve és még mindig shiftel indul egyedül biost nem frissitettem. Mi a hiba?
A rendszertől nem függ, ezt a BIOS-ban tudod beállítani. Többnyire Power fül alatt találod, hogy mire induljon a gép. Viszont ha a BIOS-t reset-eled, akkor visszajön a gyári beállítás. Így elvileg shit-re nem indulhatna. Kérdés, hogyan reset-elted a BIOS-t? A legegyszerűbb módszer, ha kiveszed a litium elemet 20-30mp-re. Ezzel csak az a gond, hogy minden beállítás elveszik, és előfordulhat, hogy nem fogod tudni elindítani a gépet. Tehát ezt mindenképpen olyan csinálja, aki érti is a dolgát.
A legegyszerűbb, hogy megkeresed a BIOS-ban, hol van beállítva, hogy shift-ről induljon a gép. Ezt állítsd át és mentsd el a beállítást.
Lehet még hardveres gond is, mert én például úgy jártam, hogy nem azt csinálta, amit beállítottam. Ez lehet az új táptól, de akármi mástól. De mivel ez nekem úgyse kellett, így kikapcsoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!