A rejtett particiót hogy lehet láthatóvá tenni?
Figyelt kérdés
Van egy laptopom és azon egy rejtett partición van fent a windows telepitő és a driverek is. Ezt ki szeretném irni, de nem tudom, hogy tudnám láthatóvá tenni úgy, hogy a sajátgépbe megjelenij jülön particióként vagy mindenféle adatvesztés nélkül.2010. jún. 21. 22:37
1/3 anonim válasza:
Látom neked is az a bajod mint nekem, van egy rejtett partíció, amin állítólag fent van a windows, ezért nem adtak a laptophoz lemezt, de hogy hogyan kell újratelepíteni, az én sem tudom :S
2/3 czibles válasza:
még nem próbáltam, de szerintem működne:
linux liveCDt letöltöd( pl ezt: [link] gépen nem lesz változás
bebootolsz róla és felrakod a gparted-et
megkeresed, hogy melyik a rejtett partició és ki veszed a jelölők oszlopból, hogy "hidden"
újraindítod a gépet
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ.
Megpróbálom és majd megirom az eredményt.
2010. jún. 22. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!