Ezt a gépet tudom valamerre fejleszteni, vagy zsákutca?
Alaplap: GA-A55M-DS2
Proci: AMD Athlon II x4 631 Quad-Core
Videókártya: AMD Radeon HD 6570
Ram: 4 GB jelenleg, de szeretnék +4-et venni hozzá
Az alaplap a 6 ezres GPU-kat támogatja. A procik közül pedig az A és E2 szériákat. A RAM pedig nem probléma, ne azt nézzük.
Hogy jönnék ki legolcsóbban?
Enhanced AMD Radeon HD 65xx/64xx/63xx graphics (DX11) integrated with the processor
Ha erre gondolsz akkor, ez azt jelenti hogy csak ezeket a processzorba épített ilyen gpu-kat támogatja.
A PCI Express x16 foglalat ba tudsz tenni kb bármilyen videokártyát.
Attól még nem tudsz olyan procit tenni bele ami játékra, vagy komolyabb munkára elég lenne.
Egyszerűbb irodai munkára filmnézésre etc elég, ha más cél van akkor én teljes cserét javasolnék.
Lényegesen erősebb processzort nem támogat a lap, úgyhogy marad a memóriabővítés, esetleg erősebb videokártya (abból viszont bármilyet támogat), vagy ha még nincs, egy SSD beszerzése. A HD 6570-nél még egy 7770 is sokkalta erősebb.
Jó volna azért tudni, mikre használod a gépet.
4-5-6 éve lecseréltem az akkori 12 éves gépemet, és úgy lett mondva, hogy a játékokat bírjam rajta játszani.
És igen, játékokat játszok a gépen, de kezd gyenge lenni hozzá. A GTA 5 ment medium grafikán, mivel az a legkisebb beállítható minőség.
Nem azt mondom, hogy szeretném rajta játszani a AC Origins-t vagy a PUBG-t, de a fent említett GTA 5 fusson rajta szebben, stabil FPS-sekkel. Egyébként Dota 2, CS:GO amiket szoktam játszani. Esetleg olyan játékok, amiket még elbír.
Ha azt mondod, hogy bármilyen videókártya mehet bele, akkor számít, hogy AMD Radeon RX 480 vagy Nvidia gtx 1060?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!