Sims 3 játékokat el tudom adni, ha regisztráltam őket játékaimként?
Megvan majdnem az összes játék, de már nincs időm játszani velük, ezért szeretném eladni őket.
Annó mindet regisztráltam a sims 3 oldalán lévő fiókomhoz. Emiatt lehet, hogy a vevő vesz egy csomó használhatataln játékot? Vagy csak az történik, hogy ő nem tudja a weboldalon beregisztrálni, hogy neki megvan?
A sims3-hoz akkor nem kell origin ha 2012 előtti lemezes kiadásod van. Ekkor elvileg még nem volt kötelező az online aktiválás, és csak a lemezhez adott kódot kérte. A sim2 pedig még korábbi kiadás, ha az is régi lemezes.
Ebben az esetben lehet, hogy el tudod adni kóddal együtt, mivel ezek a régi kiadások még csak a lemez+aktiválókód módszerrel voltak legálisak, és nem kellett online is egy fiókhoz rendelni a játékot, és az online profilba bejelentkezni a futtatáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!