Mi lehet a baj? Lenovo 320-as 7-8 hónapos laptopom van nem tudom bekapcsolni, csak a háttérkép jelenik meg?
Esetleg próbáld ki ezt:
- Ctrl+Alt+Delete billentyűkombinációra megjelenő menüben válaszd a Feladatkezelőt.
- A megjelenő ablakban kattints alul a "Több részlet"-re.
- A megjelenő lista végén a "Windows Intéző" elemen jobbegérgomb > Újraindítás.
Szia!
Nem reagál a ctrl+alt+delet-re sem.
Annyi változás van ha sokat kattigtattok egérrel kiírja az órát,dátumot bal oldalon.Jobb oldalon mutatja a töltöttségét és a hálozatot.Ha ezekre rákattintok el is tűnik a háttérképen kívül minden
De sajnos nincs továbbra sem semilyen ikon,amire rá tudnék kattintani.
Szoftveres probléma lehet.
(bár a merevlemez állapotát is érdemes ellenőrizni, ha sikerült helyreállítani)
Telepítőlemezről/pendrive-ról indítva, javítást/visszaállítást próbálnék, de gondolom ilyen nincs kéznél.
A Windows pedig gyárilag már rajta lehetett.
Próbáld bekapcsolt állapotban hosszan nyomni a bekapcsológombot (legalább 4-5 másodpercig).
Ez teljesen leállítja a rendszert.
Ha betöltődés közben megint így kapcsolod ki, akkor harmadjára a rendszerjavítással fog indulni, ott rendszer-visszaállítást is próbálhatsz, vagy fájlrendszer ellenőrzést-javítást indíthatsz parancssorból.
Végső esetben gyári visszaállítást is csinálhatsz a laptop baloldalán lévő Novo gombbal (ennél a modellnél a kártyaolvasó mellett egy pici lyuk) indítva a gépet, - de ez nagy valószínűséggel a tárolt adatok törlésével is jár.
https://www.youtube.com/watch?v=tzztfvBCiqQ
Bár az sem lehetetlen, hogy fertőzés okozza, de annak az eltávolítása hosszadalmas leírást kíván.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget,jó hosszasan, szerintem 2 percig is nyomtam a bekapcsoló gombot és újra indult.
Hàt igen sajnos egyàltalán nem értek a számítógépekhez,csak nézegetek rajta.😄☺
Köszönöm mégegyszer is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!