Melyiket vegyem? Uj, kb.150k erteku Acer/Asus laptop vagy hasznalt, szinten ilyen erteku Macbook?
Azt nem tudom, csak kb ilyen ertekben keresnek.
Nyilvan nem mai darab lenne, ezert sem tudom, hogy mennyire erdemes.
Amugy csak hetkoznapi laza hasznalatra kene, csak nagyon szeretem az Apple termekeket, viszont 500k-ert nem tervezek ujat venni.
Ezért az összrgért tudsz venni 2012-2013-as Macbook Pro-t vagy Air-t.
Ezek még mindíg aránylag jól használató gépek. Hardveresen már kicsit elmaradottak, viszont ha kinézel egy nem túl felszereltet (értsd: kevés ram, kicsi háttértár) utólag még saját magad fel tudod fejleszteni (több ram, pro esetében ssd-re való csere). Ha tényleg szereted az Apple termékeket, akkor a Mac-et is szeretni fogod. A szervízelési árak pedig nem kell, hogy elriasszanak mert az ebay-en töredék áron beszerezhető bármi. Az első Mac-ért nehéz kifizetni azt a hatalmas összeget, de utána már eszedbe sem jut, hogy visszaállj más gyártó gépére. Ezt én is végigjártam, nem bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!