Mi lehet a probléma? A windows op. Rendszert több mint 24 (! ) órája telepíti és nem látok rajta változást. A gép nem gagyi, bios indítási hiba miatt telepíteném újra.
Először is: rohadtul nem nyúltam bele semmibe, mivel nem értek hozzá
Másodszor: a szaki az volt aki összerakta nekem a gépet, mert nem bírt ki csak pár hetet
Harmadjára: lehet hogy semmi köze ennek a bioshoz, de hátha megoldja úgy vagyok vele, de akkor jelentkezett ez a probléma
Negyedjére: nagyon egyszerű cseszegetnii a “tudatlant”, meg lenézni mert nem ért valamihez. Segítséget kértem, nem csesztetést. Úgyhogy ha ti ennyire szakik vagytok segítsetek.
Semmi baja nem volt a gépnek, egyszercsak nem tudtam beindítani. Nem volt se áramszünet és nem is lett leválasztva a hálózatról. Simán csak bejött a nagy büdös semmi és egy villogó kurzor a bal felső sarokban. Rágugliztam és elvileg ez a BIOSra utal, hogy valami gebasz van. Gondoltam újratelepítem, de konkrétan szó szerint 30 órája ment a telepítő és az utolsó fázisnál nem akart továbblépni. Ez Win 7-el volt. Megpróbálkoztam a Win 10-el is de ugyanez.
Azt meg elsőre is megértettem, hogy a BIOSnak semmi köze ehhez, de akkor kérdem én, mi a bánatért van ez? Hardver gondja lehet esetleg? Vagy BIOS? A BIOS konfigurálhatja saját magát?:D Csakmert én nem nyúltam bele semmibe. Találtam pár olyan cikket, hogy ez a villogó kurzor lehet esetleg azért is, mert kilazult a SATA kábel vagy mi a tököm ami a vinyóba megy, de nem volt laza. Úgyhogy most nagyon tanácstalan és ideges vagyok, mert függ a munkám egy része a számítógéptől és így eléggé rá vagyok cseszve.
"Simán csak bejött a nagy büdös semmi és egy villogó kurzor a bal felső sarokban."
- Egy hibaüzenet sokat segítene...
"Rágugliztam és elvileg ez a BIOSra utal, hogy valami gebasz van."
- Igen. BIOS, vagy HDD vagy RAM vagy kábelek vagy alaplap...
"..és az utolsó fázisnál nem akart továbblépni."
- És mi az utolsó fázis konkrétabban?
1. Nincs hibaüzenet, szimplán csak egy villogó “-“ a bal felső sarokban.
2. Ez nem szűkíti a kört:D
3. “Telepítés befejezése”, ha jól emlékszem
"Nincs hibaüzenet, szimplán csak egy villogó “-“ a bal felső sarokban."
Na ebből nehéz...
"Ez nem szűkíti a kört:D"
Ez volt a lényeg, hogy lásd mennyi féle hiba lehet.
“Telepítés befejezése”
Lehet a telepítőmédia hibája. Próbáld másik eszközről telepíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!