Vezetékes telefont modemen keresztül hangosabban lehet hallani mint atelefonkészüléken? (nagyothalló vagyok ezért kellene)
Vezetékes telefont nem hallom (hangszóró pici), nagyothalló vagyok, arra gondoltam, az USB modem megoldás lehetne, mivel van fülhalgató és mikrofon-Jack is benne.
Van valakinek tapasztalata, hogy milyen minőségü lehet ilyen modem?
Vannak vezetéknélküli kézibeszélők, amelyek kihangosíthatóak. Garantáltan elég nagy hangerővel szól.
Pl. egy ilyen:
Egy hangosabb telefonnal szerintem jobban járnál. Készítenek direkt nagyothallóknak telefonokat és ha elmész a szolgáltatódhoz biztos segítenek. Mi a digi-től vettünk nagyszülőknek olyan vezetékes telefonkészüléket, ami aztán kifejezetten hangosan szólt.
A kérdésre válaszolva: nem valószínű, viszont mivel az egy digitális jel, így utólagosan hangosítható könnyen, aminek a végeredménye az, hogy hangosabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!