Melyek a megbízhatóbb márkák a lézergravírozók gyártása terén?
Figyelt kérdés
2018. aug. 25. 08:14
1/5 anonim válasza:
lézergravírozót akarsz gyártani?
vagy lézergravírozóval akarsz terméket előállítani?
Mi lenne ha megtanulnátok végre fogalmazni?
2/5 A kérdező kommentje:
1: Nagybetűvel kezdjük a mondatot.
2: Ha kioktató hangvétellel fogalmazol meg kérdést, akkor inkább kötekedő okoskodásnak értékelik az emberek a közeledésed, mint sem segíteni akarásnak.
3: Ha azt írtam volna, hogy "..lézergravírozó alkatrészek gyártása terén", akkor jelentené azt, hogy én szeretném elkészíteni a gépet.
4: Ezzel a "tanuljatok már meg..." szöveggel pedig általánosítasz, egy kalap alá veszed az itt kérdést feltevő embereket, csak hogy te is itt vagy...
2018. aug. 25. 13:44
4/5 A kérdező kommentje:
Rendben van durci-morci kapitány...!
2018. aug. 25. 16:59
5/5 anonim válasza:
Ha benne vagy egy kis DIY-ban, akkor a Fabool egy korrekt kiteket jó áron készítő cég. Van egy olcsóbb, 2-3 óra alatt 0 technikai tudással összeszerelhető mini változatuk, ami csak gravírozni tud, vékony falemezt elvágni, és van a nagy változat, aminek az összeszerelése 15-20 óra is megvan és kell is vele vacakolni, de szintén nem sok technikai tudás kell hozzá, ami akár 1 centi vastag tiszta akril lemezt is átvág gond nélkül 1 lépésben, több lépésben meg szinte bármit. Nem tudom milyen keretből dolgozol, de ezen és a kínai kiteken kívül (amik között szintén van kifejezetten jó) nem nagyon van olyan, ami 1500 dollár alatt megkapható. Az ipari, készre szerelt gravírozók ára meg a csillagos égnél kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!