A tálcámon miért így mutatja az alkalmazásokat?
Új videókárytám lett és azóta így mutatja a tálcán a megnyitott programot ha ráviszem az egeret ( [link]
Eddig úgy volt hogy egymás mellett mindakettőnek mutatta kicsiben a képét.
Mit kell beállítani hogy visszaálljon?
Én így értettem: [link]
Pl. ha a google chrome 2x van megnyitva akkor mind a kettőt így mutatja egymás mellett és nem úgy mint az előző képen egymás alatt kicsibe
Beállításszerkesztőben (Regedit) kell mókolni (beállítani) egy értéket.
1. futtatás -> regedit (windows + r)
2. HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Taskband ezt bemásolod az elérési úthoz -> Enter
3. Megkeresed a "NumThumbnails" nevű file-t és átírod az értéket arra a számra (16os számrendszerben) amire szeretnéd. Ez a szám határozza meg, hogy hány ablakot jelenítsen meg, ha ráviszed az egered az alakmazás ikonra. Ha ennél több van, akkor már csak listázza.
Én speciel 9-re állítottam be, mert ez a max ami kifér.
3.1 Ha nincs ilyen file, akkor:
Taskband mappára jobb klikk -> Új -> Duplaszó (32 bit) [Angolul DWORD (32 BIT)] aminek a neve -> NumThumbnails legyen az értéke pedig tőled függ, ahogy előbb leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!