Ha felhívok egy mobilüzletet, egy bizonyos telefon árát kérdezve, akkor megmondják?
Ritkán van lehetőségem a közeli városba menni, és ha felhívom az ottani üzleteket egy bizonyos modell áráért, akkor elárulják?
8-10 üzlet van a városban, de egynek sincs online katalógusa.
Illetve ha véletlen olyan modellt nem árulnak, beszerezhetik a kérésemre? Samsungról volna szó, nem pedig valami ritka cégről.
google kereső?
figyelgeted és ha akció van akkor lecsapsz. Ez a legjobb megoldás szerintem.
Nekem nevezetesen pl egy Nitro Concepts S300 széket mindössze 45ezerért vettem online szállítással együtt. Május közepén volt egy egy napos akció egyik boltban.
Jobban bízok a személyes vásárlásokban.
Nem arról van szó, hogy nem ér ide, hanem, hogy nagyobb eséllyel hozhatnak hibás/rosszabb terméket. Másvalamiket szoktam neten rendelni.
Pont ezért jobb. Boltba megveszel egy hibásat akkor viheted vissza és lehet garanciálisan intézni (ami kis boltoknál nem lesz egyszerű). Rendes webshopnál pedig 14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól. A lényeg, hogy ne valami gagyi boltból, hanem megbízhatóból vásárolj!
Esetleg feleannyiért vegyél egy jobb kínai telefont :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!