Bekapcsoltam a gépet beindulnak a ventilátorok és kikapcsol aztán megint be de se kép se hang. Hogy lehet megjavítani?
Kb 4 napig nem volt bekapcsolva és mikor bekapcsoltam először volt kép de nem működött se az egér se a billentyűzet aztán megnyomtam a reset gombot és utána mikor bekapcsolt kb 10mp-ig hallottam a ventilátorokat és aztán kikapcsot 5mp-ig. Aztán megint beindul de se kép se hang formájában nem ad ki hibajelzést csak a gép elején egy narancssárga led világít kb 10mp-ig aztán kialszik. Minden ventilátor forgott kivéve a videokártyáé (az első 5mp-ben az is jó volt) de ha az alaplapiba dugtam a kábelt akkor is ugyan az történt (amikor egy hétig nem volt bekapcsolva akkor is ez volt de akkor valahogy megoldottam csak már nem tudom hogyan) (a monitor azt írja hogy energiatakarékos módba vált pedig azt nem szokta és igen be van kapcsolva)
videokártya: GTX 1050TI
Annyit sose várok
30000 órát szavatolnak az smd kondikra. Inkább eladom és cserélem 5. évre. De erősen függ, mennyire vigyázol a gépre. Ha bem porolod ez le csökken 3 év vagy kevesebbre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!