Több operációs rendszer jelenik meg bekapcsolásnál de csak egy van. Hogyan törölhetném a nem létezőt?
Figyelt kérdés
Újratelepítettem a gépem. Ez ment is szépen rendben. De bekapcsolásnál megjelenik a win7 és a 10 is. Én a 10-et használom. A hetest hogyan lehetne törölni. A winchesterről a windows.old mappát töröltem. A második merevlemezt pedig még telepítés előtt formáztam. Ha a hetest elindítom nagyjából semmi nem történik tehát nincs mögötte "valódi rendszer" csak a bios utáni választó menüpontban létezik. Aki tudna segíteni annak előre is köszönöm. Ha volt már ilyen kérdés akkor elég ha azt tudná valaki linkelni az is tökéletes( nem tudtam hogyan keressek rá).2018. aug. 16. 15:16
1/5 Takysoft válasza:
a windows boot managere a BCD, ennek a beállításait a bcdedit paranccsel tudod változtatni.
ha nem szeretsz gépelgetni, vannak hozzá grafikus interface-ek is.
google: bcdedit gui
pl: [link]
3/5 anonim válasza:
Futtatásba írd be: msconfig
Bejön egy ablak, ott rendszerindítás fül kell neked, a feleslegeset kijelölöd és törlés gombbal eltávolítod. Nem kell ide semmi plusz program meg felesleges munka, amikor a windows is tudja
4/5 Takysoft válasza:
és tényleg :)
ez nekem is új, köszi :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :D
2018. aug. 16. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!