Miért nem kapcsol ki a számítógépem teljesen?
Sziasztok. Amikor ki akarom kapcsolni a gépet nem kapcsol ki teljesen. Minden leáll csak,de a gépen világít a bekapcsoló gomb és pár ventillátor még mindig forog. Nem tudom mi lehet a probléma, de amióta ez a gépem van azóta csinálja ezt. Amikor vettem a gépet win10 32-bites rendszer volt rajta. Akkor kikapcsolt normálisan. Felraktam a 64-bites verziót már nem kapcsol ki teljesen. A Tápot kicseréltem egy Chieftec ELP-500S-re. Nem oldotta meg a problémát. Olvastam a neten valami Chipset drivert kell visszaállítani régebbi verzóra win10-en,de ugyanúgy csinálja. Megpróbáltam a leggújabb drivert felrakni amimax win8 kompatibilis. Telepítés közben lefagy a gép vagy fekete kijelő, már nem emlékszem rá mit csinált. Az a lényeg hogy nem működött és nem maradt semmi segítség hátra. Azóta is úgy kapcsolom ki a gépet hogy pár másodpercig benyomom a bekapcs gombot. Mai nap azt vettem észre hogy áramszünet után magától bekapcsolt a gépem. Nem akarok komoly bajt a gépembe szóval inkább tovább keresek megoldásokat. Tudnátok nekem segíteni?
Spec:
Alaplap : Foxconn H61-MXV
Processzor: Intel core i3 2130
RAM:6gb DDR3
Videókártya: MSI GTX 760
Táp:Chieftec ELP-500S
SSD:SanDisk SDSSPD128G
HDD:ST3320620AS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!