Windows 10 kérdések?
Most windows 7-em van és szeretnék frissíteni win10-re
1.A microsoft weboldalán még letölthető a win 10 ingyenes frissítése de úgy hallottam nem licenszelt az hogy nem licenszelt ez miben más mint ha licenszelt lenne?
2.frissítés után a drivereket magától telepíti vagy nekem kell telepíteni(pl:vga driver)
3.a régi drivereket előtte le kell törölni?
4.ha frissítek minden megmarad?(felhasználói fiókok,játékok,képek,programok pl:powerpoint2010)
5. a játékok frissítés után ugyanúgy működnek mint régen?
1. Nincs már ingyenes frissítés hivatalosan, csak kiskapun keresztül. Legálisnak ezt nem igazán lehet nevezni, de a BSA nem fogja rád törni az ajtót emiatt.
2. Soha nem használjuk az alap Windows drivereket míg van más, kivéve ha lemezvezérlőről van szó.
3. Nem, ezt a Windows megcsinálja magától.
4. Vagy-vagy. Programtól függ.
5. -||-
1.Tehát a nem licenszelt win10 annyiban különbözik a licenszelt-től hogy nem legális?
2.(a drivereket akkor ezek szerint nekem kell újra letöltögetni)
Csak még két kérdés ha lehet ugye ha letöltöm a microsoft weboldaláról akkor az ugye nem licenszelt már?(nem eredeti win7-em van)
és a nem licenszelt és a licenszelt miben különbözik attól hogy a nem licenszelt nem teljesen legális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!