Levente1233 kérdése:
Hogyan tudok NCoreba regisztrálni?
Figyelt kérdés
2018. aug. 13. 13:46
1/5 anonim válasza:
Egy bent lévő tag meghív, csak így lehet. Ne dőlj be semmilyen más megtévesztő nevű vagy tartalmú oldalnak ami irreálisan olcsó, közben 90-es emelt díjas számra akar veled üzenetet küldetni.
2/5 anonim válasza:
nem értem ezt a nagy nCore lázt...
3/5 anonim válasza:
Aki nincs bent, nem is értheti. 😃 Én fent vagyok másik 3 magyar torrent oldalon is, de vagy nincs meg nekik, amit keresek, vagy nincs seed, szóval ncore forever. 👍
4/5 anonim válasza:
Van nCore regisztrációm már vagy 10 éve.
De azon túl hogy néha felnézek meglesni mi most a top ami a letöltést viszi, nem igazán vettem hasznát.
Ez is csak egy torrent oldal, oké több aktív taggal, meg seed szerverekkel biztosítják a tartalmak elérését, de kb. ennyi...
5/5 anonim válasza:
Sajnos nem olyan könnyű, mert akitől a meghívód kapod, felelősséget is vállal érted, tehát ha nem tartod be a szabályokat, ő is megüti a bokáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!