Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudom ezt megcsinálni...

Hogyan tudom ezt megcsinálni fészbukon?

Figyelt kérdés
Elöljáróban annyit, hogy nincs fészbukom, soha nem is volt, nem látom az értelmét annak, hogy barátnők egymás ebédjét lájkolják, vagy kiscicás jókivánságokat osztanak meg. Szerintem ez egy hülyeség. De sajnos egyre inkább látom, hogy nem tudom megkerülni a fészbukot, mint reklámlehetőséget. A történet annyi, hogy programozó vagyok, és még régen készítettem egy logikai játékot még asztali pécére, ami olyan remekül sikerült, hogy sok évvel ezelőtt egy újságírói internetes szavazáson az év játéka lett. Felkerült minden számítástechnikai újság mellékletére, sok rajongója volt, aztán lassan elült a dolog, mert nem menedzseltem a dolgot, család, munka egyebek. Most azonban a mobilkorszak kihívására megírtam androidra is és szeretném terjeszteni. Ehhez látnám megfelelő eszköznek a fészkukot. De semmiféle tapasztalatom nincs és nem is akarok belesüllyedni a fészbukba annyira, hogy a rabja legyek, vagyis napi szintű zombi legyen belőlem. Csupán a játékomat szeretném közzétenni, és az azzal kapcsolatos dolgokat intézni, szervezni egy csoportot a játékot kedvelőknek. A kérdés az, hogy ezt hogyan lehet. Tudok létrehozni oldalt a játékomnak anélkül, hogy én, mint személy is megjelenjek? Vagyis nem Soványvágta Jóska aloldala lenne, hanem egy önálló képződmény. Van erre mód? Minden tanácsot szívesen fogadok, mint kezdő, aki sosem fészbukozott. A fölényes, kioktató, lenéző hozzászólásokat kérem mellőzni, az építő jellegűeket viszont zöld pacsizom.

2018. aug. 12. 20:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Hozz létre egy facebook fiókot, ne jelölj senkit ismerősnek, csak a lényeges adatokat add meg és az adatvédelmi beállításokban állítsd azt be, hogy ne lehessen téged ismerősnek jelölni. Ezután hozz létre egy oldalt a szoftvered számára. Ez az oldal a profilod mellett, de attól független módon fog tudni működni. Egyébként milyen játék ez?
2018. aug. 12. 20:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Pont ezt nem akarom, hogy a személyes oldalam aloldala legyen. Mondok egy példát. Van egy étterem, például Finom Kutya Falatok Kínai Faloda, röviden FKFKF. Nem lehet regisztrálni, vagyis profilt létrehozni ezzel a névvel, hogy FKFKF? Vagy például van oldala az APEH-nek, gondolom. Az sem Kovács Ottó gondnok al-oldala, hanem egy önálló oldal, ami elérhető hashteggel, ugye? Vagyis csak élő személyek hozhatnak létre oldalt, intézmények nem? A Fidesz oldala sem valakinek az aloldala, hanem a FIDESZ oldala ugye? Vagy csak én vagyok értetlen?
2018. aug. 12. 20:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Minden olyan oldal mögött áll egy adminisztrátor aki létrehozta az oldalt. Ahhoz hogy ilyen oldalt létrehozhass szükséges egy facebook account amivel megtudod csinálni mert a profilodhoz kell, hogy legyen kötve az adott oldalad még akkor is ha az oldalon soha nem fogod az igazi nevedet közé tenni, amit egyébként támogat is a facebook mivel senki nem fogja tudni ki is működteti az adott oldalt, ha csak te közzé nem teszed.

Nyugodtan csinálhatsz profilt sőt ismerősöket is jelölhetsz be mivel teljes mértékben eltudod kerülni az "üzenőfal szennyeit".

Ha letöltöd a messengert ott csak chatelni tudsz és ha írnak az oldaladra akkor messengerből is tudsz válaszolni, az oldalad nevében természetesen.

Néha-Néha szükség lehet a webes facere is akkor sincs gond hisz egy gombnyomással már az oldaladra tudsz nyomni ahol csak a saját kiposztolt dolgaidat fogod látni.

Az oldalad nézve 6 + 2 lehetőséget fogsz látni, mégpedig:

6:

-Oldal (Itt a saját oldalad fogod látni)

-Bejövű Üzenetek (itt az oldalnak írt üzeneteket fogod látni)

-Értesítések (Itt azt fogod látni hogy ki(k) reagáltak a posztjaidra)

-Elemzések (Itt azt látod hogy mennyien reagáltak a posztjaidra és melyik a leghíresebb posztod, mennyien látták egy videód)

-Közzétételi eszközök (Itt azt látod mit posztoltál és arra mennyien kattintottak és hány embert ért el)

-Kiemelések (itt pénzért tudsz "hirdetni" a saját posztjaid, oldalad)

+2:

-Beállítások (Ezt nem akarom részeletezni.. röviden tömören itt tudsz értelemszerűen minden beállítani: Moderátorokat, Válaszasszisztens stb stb)

-Sugó (Itt "Gyakran ismételt kérdések:"-et találod.)

2018. aug. 12. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!