Hogy menthetem le a gépemről az msn-es hangulatjeleket?
Figyelt kérdés
Újrarakom a gépemet, de szeretném a hangulatjeleket megtartani, vagy átmenetileg lementeni - pendrivera rakni.
Hogyan tegyem? Hol találom meg "őket"?
2010. jún. 20. 17:29
1/3 anonim válasza:
Ha xp-d van, akkor a documents&settingsben, a user neve alatt, local settings application data microsoft messenger, vagy valami hasonló helyen.
2/3 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne ,mert ugyan kaptunk az első válaszolótól egy választ : "vagy valami hasonló helyen",de hát ez használhatatlan.
3/3 anonim válasza:
Én magamtól kerestem meg, nektek legalább adtam irányvonalat, h merre keressétek. Nem mondanám h használhatatlan... Én nem tudhatom h milyen windowst használtok, milyen felhasználónévvel, nem tudok pontos elérési utat adni.
Amúgy most megnéztem, akkor csak emlékezetből írtam, de tökéletes az elérési út amit írtam. Ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!