Hogyan lehet DVD-re audiófáljt írni?
Autóba kellene,először CD-re próbáltam mp3-at írni(iso adatként),de azt nem játssza le(gondolom az mp3-at nem támogatja)Ezután átkonvertáltam wav-ba de így már nem fért rá CD-re,ezért kellene DVD-re.A CD Burner viszont azt kéri,hogy CD-t rakjak be.Ráraktam DVD-re iso-ban és így sem jó,viszont vannak írott cd-k amik működnek?
Mi lehet a baj?Hogy kellene kiírni?
Az iso fájl azt kép fájl :D
Simán írd rá cd-re mp3, mp4-el.Wav-ba ne írd,, mert az nem tömörített.
DVD-re így nem lehet. Létezik DVD-Audio, de azt kétlem hogy a fejegységed lejátssza. Még a számítógépes programok közül sem kezeli sokmindegyik.
Csak sima CD-t tudsz belerakni. Esetleg veszel hozzá CD tárat, vagy valami külső (AUX) eszközt csatlakoztat hozzá ha van rajta ilyen lehetőség és arról nyomatod neki a zenét.
Audio fájlt éppen úgy lehet, mint bármi mást. De a lejátszód nem fog vele boldogulni. Ha már mp3-at sem játszik, akkor DVD lemezt meg főleg nem. Hogy az az iso amit csináltál mi lehet, arra csak gyenge tippem van. De annak a lejátszása végképp reménytelen.
Ha nincs rajta audio bemenet, akkor cseréld le a cuccot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!