A gépemre most lett rárakva a windows 10, hogyan tudom visszaállítani az egeret egykattintásúra?
Figyelt kérdés
Nem tudom, mi ez, de alig tudom kezelni így a gépet, mindig kettőt kell kattintani, hogy történjen valami és a másik, ami nagyon idegesít, hogy amikor csak egyszerűen arrébb akarom vinni a kurzort és semmit nem szeretnék kijelölni, mégis kijelöli a szöveget, és egyéb fura dolgokat is csinál. Hol lehet ezeket beállítani? Az egér beállításainál már mindent megnéztem, de tényleg mindent, tehát nem ott van. Az értelmes válaszokat előre is köszönöm.2018. aug. 10. 09:45
1/1 anonim válasza:
Az összes Windows ugyan úgy kezeli az egeret alapbeállításban, nem kell állítani. Inkább válts usb portot vagy ellenőrizd, jó e az egér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!