Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A Junior kártyáról mért...

A Junior kártyáról mért vonnak le pénzt?

Figyelt kérdés
660 forintom volt tegnap , vettem 600 ft-ért egy bérlettokot , mert ugye kopott volt már meg minden , és OKÉ , 60 forintom , maradt , és ma vásároltam a bankkártyán( Sikeretelen vásárlás , elutasitva) , és megnéztem után az egyenlegemet , és -201 forintom van , maradt , mért? És az van a neten is , h nem vonunk le , rámegyek , és elsőnek azt látom , korlátlan , és a bankba is elsőnek azt mondják , h nem vonunk le , nem fer az egész , ennyi erőből csináltatok rendes bankkártyát , és 3000 forintomat baszták el ezenkivűl , nem értem őket!!!

2018. aug. 8. 22:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Oke, mondtak valami roviditettet de azert utanaolvashatsz ilyeneknek te is, ez nem igy mukodok, hogy mindent elhiszel es beered keves infoval.

[link] dijtablazatra menj. Gondolom ezt fizetted:

Bankon belüli netes utalás (OTPdirekt internetes, telefonos vagy SmartBank szolgáltatáson keresztül) díja

250 Ft + 0,4% Ft

2018. aug. 8. 22:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Ahogy az első írja.

Nincs minden teljesen ingyen!

Ha használod, akkor kicsit de számolnak fel.

[link]

2018. aug. 8. 22:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha vásárolsz a kártyával, az pont annyiba kerül, amit kifizetsz, erre nem vonnak le semmilyen jutalékot, nem csak Junior, hanem semmilyen kártyáról, mert az nem átutalás. Ott valami más lesz, nézd meg a számlakivonatot, ott kiderül.
2018. aug. 10. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!