Ez jó GAMER gép összeállítás?
Figyelt kérdés
sziasztok gép vásárlás előtt állok
és eszt a gépet raktam össze pcx-en ha valamit
változtatnátok rajta csak írjátok le nyugodtan
keret pedig 400k max 420k
Intel Core i7-7700 processzor
Kingston 8GB DDR4 2400MHz HyperX Fury Black később bővítem
Gigabyte GTX1080 8GB GDDR5X vga
MSI Z270 SLI Plus alaplap
Be quiet! Dark Rock PRO 3 BK019 processzor hűtő
FSP 700W Hydro Bronze HD700 tápegység
Cooler Master MasterBox Lite 5 RGB számitogép ház
2018. aug. 8. 06:28
1/3 Koplárovics Béci válasza:
Fölösleges a Z-s alaplap, ha nem K-s a proci, illetve a procit nem éri meg megvenni, mivel az i7-8700 legfeljebb minimálisan drágább, és azért a +2 mag, +4 szál nem kis teljesítménynövekedés. Az SLI sem valószinű, hogy követelmény lenne, nem hinném, hogy vennél később mégegy 1080-at. B360-as lapok vannak annyival kevesebbért, amennyivel drágább a 8700 proci.
2/3 A kérdező kommentje:
aha értem és és mit gondolsz a tápegységről ?
2018. aug. 8. 07:32
3/3 anonim válasza:
4 magos i7 et vennél amikor jövő hónapban végre jönnek a 8 magosak..? A lap és a táp teljesen felesleges, a ram kevés és nem kimondottan gyors, 1080 at augusztus végén váltja az 1180FE, szeptember végén meg jönnek a custom kártyák és az 1170 is - ma kizárólag akkor vennék 1080 at ha 130 ért lenne, újan 3 év garanciával, de lehet még ezt is megbánám két hónap múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!