Hova tűnt a tárhely a telefonról?
Nyár elején átmásoltam 8GB fotót a memóriakártyára. Azóta megint feltellett a belső memória, amiből használható kb 22GB de ha megnézem h mennyi adat van benne akkor azt írja hogy 13 GB most akkor hova lett az a 8 GB?
Fotózni nem fotóztam azóta sokat (50 fotó max) alkalmazást sem töltöttem szóval nemtom mi veszi el a helyet :/
Ilyen esetben az appok (pl.: játékok...) által letöltött reklámok is helyet foglalnak. Ráadásul minden app saját helyen tárolja a reklámokat, így előfordulhat, hogy 1 reklám 30 példányban is megvan. Persze ezek lehetnek videók is...
Ezen kívül gyorsítótárazott adatok foglalhatnak még helyet. Meg sok egyéb fájl...
SD Maid (Pro) -val nagyon szépen ki lehet takarítani minden szemetet. Én legalábbis azt használom, amikor szükségét látom.
TotalCommander fájlkezelő app van androidra is, amivel az általad letöltött dolgokat (is) megnézheted, szelektálhatod, törölheted... De van sok más hasonló app is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!