IPhone tárhely, mit fogalmaz az “egyéb”?
Figyelt kérdés
Hiába töröltem ki, a képeimet és az alkalmazásaimnak a felét, még így is a tárhelyem háromnegyed részét az “Egyéb” foglalja. Na most mit is foglal az, h “Egyéb”? Hol/hogy kéne törölnöm abból? Előre is köszönöm a válaszokat, elég fontos lenne❤️2018. júl. 30. 02:43
1/3 anonim válasza:
Beállítások, Siri-hangok, rendszeradatok és gyorsítótárazott fájlokat tartalmaz az egyéb
2/3 anonim válasza:
nem tudom hanyas ios van rajta
de 11 tol valtozott a tarhely kezeles
am az a cache mappa amire sztem gondolsz es oda menti le az ilyen facebook meg a tobbi alkalmazasnal betoltott dolgokat
hogyha legkozelebb megnyitod akk ne kelljen ujra betoltenie es ezzel mobilnetet fogyasztania
ios 10 nel engem ez zavart de ios 11 egy ido uan torli ezeket ha latja hogy mar nem szulseges orizhetni
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:))
2018. aug. 2. 00:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!