Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért lassú bármely összetevőr...

Miért lassú bármely összetevőre a másolás, áthelyezés?

Figyelt kérdés

Üdv!Bármikor, bármire másolok vagy áthelyezek nagyon lassú az adatátvitel és nem tudom, hogy mi okozza ezt a fajta drasztikusan alacsony sebességet?! Konkrétan ez a sebesség 4-5 mb/s...

ssd: Adata su700

alaplap: Asus b85M-G

Ház: Zalman Z9 neo

8 gb ram

cpu: i5-4440

Gyakorlatilag minden összetevőm rendelkezik usb 3.0 -val és biztosítottak azok a feltételek, melyek miatt mindennek működnie kellene...még a pendriveom is 3.0-ás.

Mégis mit lehetne tenni, hogy ez az érték a normális felé húzzon??? A másik probléma az, hogy másolási ablak mikor megjelenik nem indul el azonnal a másolás, hanem kb 10 másodpercig csak van ugy üresen az ablak, el sem indul a folyamat mintha lefagyna a gép...megnéztem, hogy ebben az állapotában van e valami zavaró tényező, de semmi ...Kb 20mb/s sebességről indul, de 1-2 másodperc mulva leesik 4-5 mb/s-ra és ettől feljebb nem is megy, ha minden felvétel adott, hogy nagyobb vagyis normálisabb legyen a sebessség, akkor miért nem az????

Esetleg valami beállítás probléma lehet? Én már nem tudom a megoldást, szeretném, ha ti tudnátok egy két ötletet, hogy esetleg minek nézzek utána...

Akár egy program vagy valami amivel rá lehet jönni mi az ami visszahúzza a gépet?

2018. júl. 28. 18:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Feltételezem windows 10 van a gépeden, lehet nem ártana egy újratelepítés bios frissítés a legfrissebbre sata kábel csekk akár csere is aztán legfrissebb driverek beszerzése gyártó oldaláról lehet nincs feltelepitve valamelyik fontosabb lemez meghajtó az alaplapnak vagy épp tényleg a sata kábel kilazult, hdisksentinel vagy valamilyen ssd elemzővel érdemes lecsekkolni az ssd-t is.
2018. júl. 28. 22:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen win 10 van, a rendszer kB 4 hónapos,a másolást leszamitva minden szupergyors, a BIOS frissítés kB 3 éves talán azt megcsinalom, az ssd kiváló állapotban van a progik azt írják...
2018. júl. 29. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!