Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az új monitoromon fehér...

Az új monitoromon fehér háttérben miért látszik halvány villogás?

Figyelt kérdés

Benq GW2470H monitor,még garanciás plusz 30 napos pixelgarancia is van rajta,ma először üzemeltem be,de mivel sajnos a számítógépem most nem jó,így Vga kábellel laptopra kötöttem,hogy tesztelhessem. A laptopom kijelzője nem villog. Ráadásul pont ebben a monitorban van villogás-mentes technológia. Csak közelről észrevehető,kb.30 cm távolságnál már látni lehet. Nem nagy csíkok,apró fehér villogó csíkok,amik csak fehér háttérben látszanak.

Mivel ez az első modernebb monitorom,így kérlek szépen segítsetek,hogy mi lehet a gond? Előre is köszönöm szépen!

2018. júl. 26. 21:13
 1/3 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam,hogy valami bezavarhatja? A laptopom zavarhatja? De akkor annak miért nem villog a kijelzője? Vagy a laptop felbontása miatt? Telefon sincs a közelében,már azzal is tetszteltem. Sajnos nem értek hozzá,ezért csak találgatni tudok. Talán a Vga kábel a hibás ha újra lesz számítógépem,akkor HDMI kábellel összekötöm,akkor elmúlik a villogás?
2018. júl. 26. 21:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Próbáld ki úgy, hogy egy set-top boxot kötsz rá hdmi kábellel
2018. júl. 26. 21:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod! :) Sajnos nincsen set-top boxom. :(
2018. júl. 26. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!