Miért indul újra a gépem? (új vidikari)
NO most vettem meg egy GTX 1050Ti-t s amint játékba megyek kb 5 perc után újraindul.
No de kiveséztem nagyjából a dolgokat jobb táp új proci s proci hűtés. de amit sejtek az az hogy a 2.0 pci foglalat nem ad elég feszültséget a kártyának hiába a 5 pines csatlakozó.Jól sejtem?
Ha leváltanék egy pci-e 3.0 ás alaplapra akkor nem lenne ez a újraindulás? Mert így hiába a kártyám ha semmit se érek vele csak bőngészhetek. : de játszani nem. :S
2 napja megvan a kártya azóta nem játszhatok max ventilátor mellet ami érdekes. O.o
Az elsőnek annyiban igaza van, hogy terheld valamilyen szoftverrel, és közben nézd a hőfokokat (ne csak a kártyáét).
Tápod milyen? Mennyire van meleg a gépházban? Van benne plusz venti? Újonnan vetted a kártyát?
A 1050ti tdp-je roppant alacsony, elvileg a PCI-e csati 75Wattja is elégnek kell, hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!