Sokan miért töltik le a filmeket, és nem inkább online nézik meg?
Én, sokszor olyan helyen nézem a filmeket, ahol nincs net.
Szeretem a kabarét, leszedem és például, horgászat közben, kinn a semmi közepén hallgatom meg.
Online kevés dolog van fent, az is vagy pocsék minőségben, vagy eltorzítva, hogy pl Youtube ne ismerje fel.
Torrenten viszont villámgyorsan lejön. A vírus totál hülyeség, mert egy videófileba nem megy vírus, meg a nagy torrent oldalakon úgyis hamar kidobálják az esetleges vírusos tartalmat.
Amiket előttem is írtak azért.
Plusz engem bazira idegesít amikor valahányszor rákattintok a lejátszóra online állandóan dobálja a hülye reklámokat.
- Jobb minőség
- Bármikor, bárhol meg tudod nézni, net nélkül is
Egy képpel megtudom mutatni, hogy milyen is egy online film:
Pont az, hogy az online filmes oldalakkal tudod a legtöbb virust beszedni. Értem itt hogy 30 ablakot be kell zárnod meg kattintanod mire elindul az a vacak, azzal meg jó kis malwarek jöhetnek be.
Illetve nem szaros pixelharcot akarok nézni 360/480p-ben hanem minimum 720, de inkább 1080p-ben nézni az aktuális filmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!