Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Megcsináltam a telekomos...

Megcsináltam a telekomos telefon függetlenítés lépéseit. Ma kaptam egy SMS-t, hogy az IMEI kódom nincs a rendszerükben. Pedig telekomos SIM kártyát használtam 3 évig. Mi a teendő?

Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy a német telekom adta ki ezt a telefont. Mert pl telenoros simmel nem ment el, de magyar telekomossal igen. Csak azért tippelek a németre, mert gyárilag is az volt az alap nyelv.
2018. júl. 24. 19:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Teendő?? Bemész az ügyfélszolgálatra...
2018. júl. 24. 19:23
 2/4 Koplárovics Béci ***** válasza:
Sem a telefon, sem a kártya nem tudja, hogy a magyar Telekom és a német (Deutsche) Telekom összetartozik. Azt tudják mindketten, hogy a 21630-as hálózati kódhoz tartoznak. Ha a telefon Sim Lock-os, akkor egy hálózati kódhoz van, és csak az ugyanolyan hálózati kódú kártyát fogja elfogadni. Érdekességképpen a német Telekom hálózati kódja 26201, azaz semmi összefüggés nincs a magyar és a német között. Függetlenítő kódot csak az a szolgáltató tud kiadni, amelyiktől vetted a telefont (vagy ha jól sejtem, te már használtan vetted, így az eredeti tulaj akitől vette). Elképzelhető, hogy valami feltöréssel akarták függetleníteni, aztán lett belőle ami lett.
2018. júl. 24. 19:27
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen használtan vettem. Tehát akkor semmi esély arra, hogy a magyar Telekom függetlenítse igaz?
2018. júl. 24. 19:40
 4/4 anonim ***** válasza:
HA nincs a kezedben az eredeti telekomos adásvételi szerződés amit az első gazdájával kötöttek, akkor elhajtanak az ügyfélszolgálatosok. Saját bőrömön tapasztaltam, én is használt telefont szerettem volna függetleníteni.
2018. júl. 24. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!