Hogyan tudnék megszabadulni a feleslegessé vált gmail címtől?
Megpróbáltam megszabadulni az egyik gmail címtől, mert eleve hibás és már nincs is rá szükségem.
Sajnos nem játram sikerrel a neten talált megoldásokkal.
Ahol a google leírja, hogy hogyan kell törölni megcsináltam és megkaptam a visszajelzést, hogy törölték!
Ez kb. egy-másfél hónapja volt, de az email cím még mindig ott van! Ráadásul zavaró, mert azt nyitja meg először a belépés ablakban és csak átváltás után tudok tovább lépnia valódi címre!!
Ha valaki tudna segíteni, megköszönném!
Sajnos mégsem olyan egyszerű, mert nálam (win10, chrome )a válasszon fiókot ablakban lent nem jelenik meg a "Fiók eltávolítása" menüpont!
Választani lehet, mert van a valódi cím és az amit törölni szeretnék, de hiába választom ki a törlendőt nincs mivel törölni(megerősíteni)!
Akkor ennyi?
Senki többet harmadszor???
Mentett jelszavak megtekintése, törlése vagy exportálása
A jelszavakat bármikor megtekintheti vagy törölheti:
Nyissa meg számítógépén a Chrome-ot.
A jobb felső sarokban kattintson a Továbbiak Továbbiak És még Beállítások lehetőségre.
Kattintson alul a Speciális elemre.
A „Jelszavak és űrlapok” részben kattintson a Jelszavak kezelése lehetőségre.
Jelszó megtekintéséhez, törléséhez vagy exportálásához tegye a következőt:
Megtekintés: A webhelytől jobbra kattintson az Előnézet Előnézet elemre. Ha jelszóval zárolja a számítógépét, akkor a rendszer arra kéri, hogy adja meg a számítógép jelszavát.
Törlés: A webhelytől jobbra kattintson a Továbbiak Továbbiak És még Eltávolítás lehetőségre.
Exportálás: A „Mentett jelszavak” mellett jobbra kattintson a Továbbiak Továbbiak És még Jelszavak exportálása elemre.
Az összes mentett jelszó törléséhez törölje a böngészési adatokat, és válassza a „Jelszavak” lehetőséget.
Sikerült eltüntetni a rontott gmail címet, de keletkezett egy új helyzet.
Korábban úgy állítottam,be a chrom-ot, hogy megnyitáskor egyből a startlap.hu és a gmail nyilt meg automatikusan.
A startlap volt az első és csak át kellett kattintani a gmailre.
Na, most már nem tudom ezt megcsinálni!!!
A startlap jön szépen, sőt a gmail is indulna, de moast a korábbival ellentétben csak külön bejelentkezéssel.(fhnév,jelszó) Pedig azt hirdeti a google, hogy egy bejelentkezéssel minden szolgáltatása nyílik!!
Vagy akkor most mi történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!