Meg felelő ez a hőmérséklet?
Figyelt kérdés
sziasztok nem is tudom hányszor írom már ki eszt a kérdést de kérlek csak az írjon aki tényleg ért a gépekhez
mert az egyik aszt írja sok de még meg felelő
a másik nem sok de azért vigyázz
na szóval van egy processzorom i5 2400
játék közben 80 85 fokra fel megy de vissza esik 76 77 re
szóval fel megy és aztán le
ilyen hőmérséklettel játszhatok abban a nyugalomban
hogy nem esik bántódása a processzoromnak
2018. júl. 23. 14:42
1/4 anonim 

válasza:

Ez sok, a gyári oldalon 72 fok szerepel T Case-ként, nagyon nem tesz neki jót a 80+ fok (valószínűleg azért esik vissza, mert visszavesz az órajelből, hogy védje magát). Pasztázva mikor volt? Milyen hűtőt használsz?
2/4 A kérdező kommentje:
4 hónapja volt pasztázva hűtőnek nem tudom a nevét akkor ezzel a hö fokkal ne is játsszak ?
2018. júl. 23. 15:49
3/4 A kérdező kommentje:
még valaki ?
2018. júl. 23. 19:49
4/4 Belchior 

válasza:

Szerintem is ez sok. Ha a videókártya produkálna ilyen értékeket, akkor az még oké, de processzornál ez már nem az igazi hosszútávon.
Mindenképp használj egy normális hűtőt (pl. Cooler Master TX3 EVO), valamint azért pár havonta portalaníts és természetesen a hűtőpaszta is ajánlott (pl. Arctic MX-4).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!