Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Gyorsan merül a telefonom....

Gyorsan merül a telefonom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Pár hónapja vettem egy HTC Desire 650 okostelefont.

Eddig csodálatosan működött.

Eljöttünk nyaralni, ráraktam a töltőre, és mikor már mentünk volna a strandra, lehúztam a töltőről 94 % on.

Aztán kiírta, hogy inkompatiblis töltő, de csak egy pillanatra, nem tudtam elolvasni.

Pedig a saját HTC töltőjével töltöttem..

Aztán már nem szokta kiírni,de gyorsan merül...Lehetséges, hogy nem duktam be eléggé az áramba? Vagy valami mással volt a gond?

#HTC #Gyorsan merül a telefonom
2018. júl. 20. 07:12
 1/1 anonim ***** válasza:
Huh, ezt így nehéz elemezni, de szerintem nem a töltővel van gond. Alapból mát az is rohamosan meríti az eszközt ha a fényerő nem auton van és mondjuk egyész nap maxon. Ezen kívűl vagy 20 alkalmazás biztos fut a háttérben, amiről nem i tudsz. Érdemes a feladatkezelőt arra használni amire kitalálták, hogy be is zárjuk a már nem szükséges appokat. Ezen kívül játszás és magas internetforgalmú appok, internethosztolás is meríti a telót nem is kicsit. Egyenlőre ennyit tudok mondnai :)
2018. júl. 20. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!