Egy I-3 G3260 képes lenne meghajtani a GTX 1050Ti-t?
Volna egy gépem ami már nem mai darab s most tervezek a Gt-740 1gb ról GTX 1050Ti 4gb oc rog strix-re váltani.
S az lenen a kérdésem hogy képes volna-e kihajtani vagy mennyire lenne gyengébb a kártya a eredeti teljesítményétől,
Jelenleg Life is feudal s hasonló játékokal játszok ahol hatalmas a pálya így nagyon jó lenne ha 1gb ról 4gb ra váltanék s magasabb is lenne a mhz. De jó lenne ha a sebesség is megmaradna mert ultra lowon játszok hogy a consol-al is ki van kapcsolva a fű meg minden de így már tudnák minimum közepesen vagy maxon játszani nemde?
8gb ram van mellete s 1280x960 ba használom a karit ha ez mond valamit.
Prociban az a baj hogy 1150esben alig vannak jóprocik olcsóbb kategóriában. :S
Segítsetek hogy jó lenne-e
vegyél valami i3-at ami 2 mag 4 szálas és nem lesz gondod.amint látod nem is drága.
"Prociban az a baj hogy 1150esben alig vannak jóprocik olcsóbb kategóriában. :S"-ehhez képest az egyik legdrágább 1050-et nézted ki,+5e-ért már van msi 1060 3gb aero.
szóval ha ennyi pénzed van akkor az új kari mellé inkább i5-öt nézz és akkor jól elleszel egy darabig.
Igen tudom. De ezt kaptam pár éve s ezzel gazdálkodom.
De ahogy mondták mások is hogy a 1150es foglalatra alig van jó proci s váltsak 1151 es foglalatúra mert abból meg annyi van mint a szemét s jobb lenne a ddr4 es ram is. de az a baj hogy most van 70 ezrem s vagy kártya vagy új félkonfig kártya nélkül. :S főleg hogy a gépházam microATX így bele se férne valami nagy max falra raknám.
Azért is a Strixet akartam volna mert ez intelligens hűtésű s a legjobb órajelű
Nos eddig mindig nvidiás voltam érdekes volna a amd-re mennem.
a mostani alaplapom h81m-p33 nem tudom jó lenne-e bele a 4790 ha vennék is bár nem lelek használtan. :/
Sokan mondják hogy a low profil hűtése gyenge.
Nos akkor maradok valszeg a videókártyánál max nem strix lesz. Procira meg gyüjteni kell még. de csak 2 ram slottalvan 8 giga ramom ami meg megint csak elvileg kevesebb mint ami kell egy jó konfighoz.
Ha elég pénz összegyűlik, válts platformot mindenképp.
- egy low budget 1151-es lap
- i5 8400
- 16 GB ram
Ezzel pár évig garantáltan elleszel, aztán esetleg egy ram bővítés kellhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!