Milyen laptopot válasszak?
Figyelt kérdés
Eddig egy Asusom volt, amit nagyon szerettem, de már nem túl fiatal és döglődik szegény. Többször meg lett javítva és most jutottam el odáig, hogy inkább lecserélem, mert amennyit ráköltöttem, abból már lassan újat is vehetnék. Ez a márka amúgy szimpatikus, ahogyan az acer is, de esetleg más példáknak is örülök.
Semmi extra dologra nem használnám, csak netezés, filmezés és az egyetemi feladatokhoz (pl. prezentációk, beadandók), de ezekre jó sokat. Annyi, hogy kisebb méretű és könnyebb gépet szeretnék, hogy egyszerűbb legyen magammal vinni ide-oda, utaztatni.
2018. júl. 11. 20:16
2/5 A kérdező kommentje:
Rugalmas vagyok, de legyen max. 300.000.
2018. júl. 11. 23:06
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Lehet, hogy neked valami ilyen lenne az ideális:
Bár érdemes 8 GB RAM-mal kérni. Kicsi 13 colos kijelző, SSD, energiatakarékos, de erős proci.
5/5 anonim válasza:
Hát ezt neked kell eldöntened, kedves kérdező, hogy 200 vagy 300 ezer :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!