Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ez miért lehet vagy kit kéne...

Ez miért lehet vagy kit kéne csinálnom?

Figyelt kérdés

LG asztali PC-t összeraktam minden oké de amikor bekapcsolom a monitort fekete képernyőn zöld felirattal ez jelenik meg:

Active Killdisk 10.1.1

Canitation of...... started [dátum]

Secure Erase Method: US DoD 5220.22-M

Canitation Completed [dátum]

Result: SUCCES

Bocsi ha hosszú lett.

És ha megnyomok a billentyűzeten egy gombot eltűnik és utána visszajön.

2018. júl. 7. 17:08
 1/3 A kérdező kommentje:
Előre is köszönöm a válaszokat
2018. júl. 7. 17:09
 2/3 anonim ***** válasza:

A Killdisk egy merevlemez formázó program, ami teljesen letörli a tartalmát nyilvánvalóan. Nem tudom ezt hogy sikerült elérned, de mindenképp szedd le róla valahogy, másik gépben megoldható lenne, bár nem láttam még ezt a programot, nem kizárt hogy letörölheti a másik gépben lévő HDD-t is, aki jártas a témában úgyis kijavít, ha hülyeséget mondtam az utóbbival.

Ha nagyon nem tudsz vele mit kezdeni akkor vegyél egy új merevlemezt és használj valami értelmes vírusirtót (pl. Kaspersky)

2018. júl. 7. 18:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát gondolom, Windows-t kellene telepítened rá.
2018. júl. 7. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!