Meddig tudom majd még használni az iphone 5s készülékemet? N
Figyelt kérdés
Két éve vettem, nincs gondom vele, tudom, már nem mai gyerek, de én szeretem. Egy évet még kibír? Majd Se re cserélnék, de most más projektek miatt anyagilag nem engedhetem meg magamnak.2018. júl. 7. 13:24
11/13 A kérdező kommentje:
Az nekem egyenlőre nem katasztrófa,főleg hogy jelenleg egész friss ios van rajta
2018. júl. 7. 18:24
12/13 anonim válasza:
Ennél lassan már csak a következő operációs rendszeren lesz, ergo ha nem frissítesz akkor ugyan olyan lassú lesz mint most. Ha most együtt tudsz élni egy olyan telefonnal amit még a legalja droid is legyalaz akkor nem sürgős valtanod
13/13 A kérdező kommentje:
Az androidosat nem igazán szeretem, ha ez még használható marad, akkor kivárok egy évet és majd váltok
2018. júl. 9. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!