Egy görgethető DIV-ből hogyan tudnám kimásolni a telejs szöveget?
Látom, hogy ott a download de ha rákattintok akkor 2 perc elteltével hibát dob ki miszerint törölve lett a fájl, ha azt csinálom h a szöveg alján nyomok egy shiftet, hogy kijelölje az egészet és másolom akkor igazából csak 1 oldalnyit másol kb hiába van kijelölve az összes oldal egyébként, a transript meg SZERINTEM nem tartalmaz mindent(de javítsatok ha tévedek), mivel abból kimásolva egy szót rákeresve az egész oldalon nem mutatta csak azt az "egyet", a fenti DIV-ben nem mutatott tlaálatot, pedig értelemszerűen kéne, mert ugyanaz a szöveg csak nincs rajta formázás, valamint azért se jó mivel alapbl nincs rajta semmilyen szöveg formázás, ami azért jó lenne, hogy elkülönüljön + az egyéb kiemelések(cím, avyg egy-egy szó "jelentése" , a képeket meg megint csak nem tudom ezzel kimásolni mivel csak a txt formátumot tudom másolni onnan. Van esetleg valami megoldás?
Ctrl+S mindenesetre elég sok mindent kimásol. Ha nem elég, próbáld meg HTTrackkel, hátha az megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!