Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem kapcsol be a számítógépem,...

Nem kapcsol be a számítógépem, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

A fennáló probléma 4 napja van jelen, elősször még csak 2 percig próbálgatni kellett, végül bekapcsolt. Ez az idő egyre nőtt, most már egy óra alatt sem lehet.

Ugye lenne a probléma,

hogy a gép nem kapcsol be, amíg nyomom a bekapcsológombot, addig az elején a led villog, processzor és táp hűtőventije forog, de azok is csak addig,amig nyomom a gombot, a videókártyájáé egyáltalán nem, egy led is villog. Már vagy háromszor szétszedtem majd, összeraktam. A tápot leteszteltem, működik. Más rammal is próbáltam, úgy sem volt jó.

Specifikáció:

Videókártya: gigabyte 8800 gt/ gigabyte 430 gt (mindkettővel próbáltam)

Alaplap: Foxconn g31mxp

CPU: Intel core 2 duo e7500

RAM: DDR2 800mhz 2 gb ból kettő

Táp: 450 wattos többet nem tudok

HDD:1 1TB-s, és egy 320 GB-s

Előre is köszönöm!

2018. júl. 1. 17:07
 1/4 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem odaírni, hogy nem sípol.
2018. júl. 1. 17:09
 2/4 anonim ***** válasza:

VGA-t, tápot, RAM-ot letesztelted, azok jók.

HDD nélkül vagy rossz HDD-vel is bekapcsol.

Ha a CPU lenne rossz, akkor szerintem kiadna valamiféle hangot.

Maradt az alaplap.

Szerintem szerezz egy CPU-t, rakd bele, ha megy, akkor procihiba volt, ha nem megy, akkor meg az alaplapod ment tönkre.

Tápod biztos jó? Az szokott még ilyet csinálni, hogy nem sípol.

Vagy csak a speakered nincs bekötve, és sípolni akarna az, csak nem tud.

2018. júl. 1. 17:44
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát... Volt itthon elfekvőbenn egy alaplap benne egy procival, kicserélni nem tudtam, más az aljzat, viszont beleraktam a ramokat meg a videókártyát. Elősször csak az eggyik ramot raktam bele, 3-4-szer megnyomtam a bekapcsológombot ekkor bekapcsolt, de képet nem adott. Ekkor beleraktam a másik ramot, az előzőt kivettem, nem kapcsolt be, de amint kivettem, nem volt benne ram, magától bekapcsolt. Ezután visszapakoltam mindent az eredeti lapra, úgyan az volt mint eddig, kivéve, hogy ritán előfordult az, hogy vagy valami halkan zúgott, ilyenkor nem forogtak a ventik, nem tudom pontosan mi lehetett az, a proci felől jött de akár az északi híd is lehetett. Valamint egyszer bekapcsolt, de amint megmozdítottam, egyből ki is kapcsolt.
2018. júl. 1. 20:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Az alaplapod elköszönt, van ilyen.
2018. júl. 1. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!