Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Valaki tud vírusos weboldalaka...

Valaki tud vírusos weboldalakat írni?

Figyelt kérdés
Ha igen írjatok létszíves.

#weboldal #számítástechnika #Vírusos Weboldalak
2018. jún. 28. 15:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem kiskorúan ne akarj illegális weboldalakat írni.
2018. jún. 28. 16:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Valaki tud linkelni vírusos oldalakat?
2018. jún. 28. 18:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Milyen célból?
2018. jún. 28. 18:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Trójait tudok neked küldeni. :D
2018. jún. 29. 08:46
 5/7 A kérdező kommentje:

"Milyen célból?"

Meg akarom szopatni egy ellenségemet.

Bosszúból!

2018. jún. 29. 10:23
 6/7 anonim ***** válasza:

A bosszú soha nem jó dolog. Egy háborúnak csak vesztesei vannak. És neked nem lesz jobb attól, hogy másnak rosszabb lesz. Inkább tanulj meg egyedül szép oldalakat írni, és légy büszke eme tettedre ezzel másokat segítve akár még pénzért is. Én 2 éve programozok komoly szinten, és írtam már lokális vírust, de nem érzem magam többnek tőle. Attól viszont igen, hogy kisebb védelmi rendszereket írtam íróknak a tartalmuk levédésére ©.

Ezen felül a Chrome a példám, ami rendesen levédi a káros forrásokat.

Pl: előugró ablakok, ciklusismétlés, nagyszámú ciklusok, új oldalak sorozott megnyitása... De tessék, nézd meg egyedül, hogy efektíven semmit se ér a "vírusom":

[link]

2019. okt. 28. 20:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Rombolni mindig könnyebb mint építeni.. És ha nem akarod, hogy lerombolják a munkádat, akkor a jövőbe kell látnod, és előre-védened folyamatosan újabb és jobb 5letekkel..
2019. okt. 28. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!