Zoli1333 kérdése:
Tudnátok ajánlani lézeres egérhez max 2000 ft-ig egérpadot? Játékhoz kéne
Figyelt kérdés
Egyszer vettem egy olyan egérpadot,amit játék közbe nem érzékelte,azóta nem tudok normálisat találni2018. jún. 27. 22:58
1/3 anonim válasza:
Én jelenleg a puszta asztalt használom erre a célra. Nyilván ha lakkozott akkor már nem az igazi. Mikor olyan asztalom volt, amihez kellett egérpad és én sem találtam jó, egy programozó haverom ajánlására A4-es kartonlapot tettem alá. Az említett haver már az összes volt füzete borítóját és hátlapját elhasználta.
Ha másra nem ez ideiglenes megoldásnak jó, hogy addig se kapj agyvérzést, míg nem találsz megfelelőt.
2/3 A kérdező kommentje:
Egérpadom van,csak azért kéne uj,mert a régi szét van kopva
2018. jún. 28. 10:44
3/3 anonim válasza:
Bármilyen fekete textil egérpadot- a színesektől, mintásaktól meghülyülnek az érzékenyebb lézeres szenzorok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!