Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjek neki az informa...

Hogyan kezdjek neki az informatikához?

Figyelt kérdés
Szeretnék jobban érteni az informatikához, de nem tudom hogyan kezdjek neki pontosan és ehhez kérek segítséget. Mivel kezdjem? Mik azok az alapok amit feltétlen tudnom kell?

2018. jún. 27. 11:57
 1/5 anonim ***** válasza:

a "hacker" kulcsszóból gondolom sokkal komolyabb dolgokat akarsz, mint az alapok

Cisco CCNA-t nézd át, pl kezdésnek nem rossz

aztán egy kis op rendszer és számítógép elmélet

programozás

...

2018. jún. 27. 12:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Angol nyelv az első,utána az elterjedtebb programnyelvek ismerete.Hardverek terén se árt ha van némi fogalmad.
2018. jún. 27. 14:26
 3/5 A kérdező kommentje:
Azért raktam be kulcsszónak a hackert, mert gondoltam így talán több emberhez jutt el a kérdésem, ha sokan ezt írják be, keresnek rá. A válaszokat pedig nagyon szépen köszönöm!
2018. júl. 2. 16:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Nos. Mára már az informatika úgy megnőtt, h értelmetlen általánosságban az infóról beszélni. Szűkítsd le, h milyen irányban szeretnél okosodni.
2018. júl. 10. 00:27
 5/5 anonim válasza:
Java programozas
2018. júl. 22. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!