Vaterán hogy működik a licitálás rendszer? Ha nincs minimálár, megvehetek 1000 Ft-ért is egy drága terméket?
Figyelt kérdés
2018. jún. 25. 18:51
1/2 anonim válasza:
Igen, feltéve hogy rajtad kívül senki nem licitál rá...
Ennek igen csekély a valószínűsége.
De én ebay-en már jártam így, egy kb 8000ft-os terméket megnyertem 1 dolcsiért és ingyen szállítással, mert senki nem licitált rá. Az utolsó 10 másodpervben rányomtam és nyertem.
Azt tudni kell, ha előre rányomsz egy ilyenre, az eladó saját maga fog ellenlicitálni, hogy ne bukjon akkorát, vagy felveri az árat, vagy megnyeri ő maga és inkább a jutalákot bukja amit kifizet.
2/2 anc válasza:
Egyet értek az első kommentelővel. Amúgy itt megtalálsz mindent a licitálásról: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!