Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az asztali DVD lejátszóim,...

Az asztali DVD lejátszóim, miért nem játszák le az nCore kódekes filmeket?

Figyelt kérdés

Sok lejátszóba probáltam már, nem tudom gépen kívül hol jatszam le a DVD-re írt ki filmeket.

Konvertálni biztos nem fogok, sok idő.

2018. jún. 22. 18:07
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
A DVD recorder csak SD minőségben veszi fel a HD adást. Nincs sok értelme. A Bluray meg lemezre rögzít. Minek amikor van SSD meg pendrive is??? Egy új tuner is 10K alatt van és rögzít FullHD-ben. Szerintem több értelme van...
2018. jún. 24. 18:30
 22/32 A kérdező kommentje:
A tunert tévébe kell dugni?
2018. jún. 24. 18:44
 23/32 A kérdező kommentje:
BLU-RAY-re azért gondoltam mert tud rögzíteni lemezre, és onnan könnyebb másolni konvertálni AVI-ba MKV-ba, csak sajnos az is sok idő a konvertálás.
2018. jún. 24. 18:48
 24/32 anonim ***** válasza:
A tunert a bejövő kábelre dugod és azt a tévébe. Azt meg kétlem, hogy bluray lemezre könnyebb írni és onnan másolgatni mint pendrive-ról.
2018. jún. 24. 18:54
 25/32 A kérdező kommentje:

Nekem mindegy milyen a minőség, mert én mindig SD-be töltők le.

Csak az a baj analog csatornák is szűnnek már meg.

De a BLU-RAY ha jól hiszem digitális csatornákat is fog, és internet is van rajta.

2018. jún. 24. 19:20
 26/32 anonim ***** válasza:
Akkor használd azt.
2018. jún. 24. 19:31
 27/32 A kérdező kommentje:

DVD vs BLU-RAY felvevőre gondolsz?

Az a baj DVD BLU-RAY felvevőt csak használtan tudok venni. Nem tudom miért nem lehet gyártani.

Max saját DVD felvevőmet meg csináltatóm.

2018. jún. 24. 20:08
 28/32 A kérdező kommentje:
A tuner AVI-ba vagy MKV-ba vessz fel?
2018. jún. 25. 16:42
 29/32 anonim ***** válasza:

"Nem tudom miért nem lehet gyártani."

Minek? Senki nem vesz már olyan készüléket amiben mozgó alkatrész meg fej meg ki tudja mi nincs amikor ott van helyette egy pendrive aztán jónapot...

Mkv-be rögzít.

2018. jún. 25. 17:26
 30/32 A kérdező kommentje:

"Minek?"

Mert nem tudtam hogy vannak ilyen tunerek, én azt hittem csak mediabox van, ami persze titkosítsa a felvételeket.

Vannak sok CD-m amin zenék vannak, a mini hifim CD tálcát meg kellene csináltatnom, vagy venni egy mini hifit vagy micro hifit, CD-éket hallgatni.

Szerintem meg éri a mini hifimet meg javíttatnom?

Vagy vegyek egy mini hifit vagy micro hifit?

Pl: ilyent vegyek?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2018. jún. 25. 18:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!