Szerelőhöz viszem a PC-met, akkor adjam oda a táp kábelt is? Többi lent!
Vagy felesleges, mert van neki sajátja?
Remélem nem keveri el a kábelt.
Vagy ha más tápkábelt használ, akkor kárt tehet a tápban?
Szervizben hogy bánnak a PC-kel?
Hogy állítsák le a gépeket?
Hogy bánnak a HDD-vel SSD-vel?
Elvileg széjjel kell neki szedni az egész a gépet, és az előlapi ventilátorhoz kell forrasztania a kábelt, mert el szakítottam véletlenül, a kompresszorral meg a por védőt el szakítottam.
Szerintetek a ventilátora rá forraszt egy új csatlakozott?
Vagy, ki cseréli az egész vezetéket a ventilátoron?
Vagy, az egész ventilátort ki cseréli?
KB menyibe kerül szerintetek?
1. Nem kell kábelt vinned, csak a gépet.
2. A tápcsatlakozó nagyjából szabvány, nem tesz kárt a tápban a másik sem.
3. Nem hinném, hogy finomkodnak a gépekkel.
4. Az, hogy hogyan állítják le a gépeket nem szerviz, hanem szerelő függő. A bunkó szerelő simán lekapcsolja a tápegységen található főkapcsolóval is.
5. HDD-ről, SSD-ről mentsd az adataidat, mert esélyes, hogy elvesznek az esetleges formázás során.
6. Szerintem forraszd össze Te otthon a kábelt, vagy vegyél egy újat. Ezért felesleges szervizeltetned, mert többe fog kerülni a javítás költsége.
7. Kérdezd meg személyesen, hogy mennyi a munkadíjuk. Szerintem egy 5-öst alapjáraton el fognak kérni.
Szerintetek csak ki fogja cserélni a ventilátort?
Sajnos az eleje ilyen rossz a gépháznak hogy nem tudom ki szedni a ventilátort.
Oldalára vettem egy ventilátort 2 éve, és még pénteken rendeltem mégegyet az oldalára és hátra kék ledes ventiket.
Ha szerelő nem forrasza meg, akkor mondom neki olyan ventit tegyen bele amit én a hátuljára oldalára ami 1270 Ft csak a kék ledes ventilátor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!