Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Telefonról átrakott videó...

Telefonról átrakott videó gépen miért nincs kép csak hang?

Figyelt kérdés

Adatkábelt használtam, de hiába próbálom lejátszani, hang van, kép nincs. Mp4-nek írja a gép...

Huawei p10, lenovo g50-70, win 10 64 bit

2018. jún. 18. 11:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a laptopodon használt médialejátszó a videó hangsávját nem tudja dekódolni. Hiányzik egy kodek, vagy alapból nem támogatja. A videó kimenete oké, hogy mp4, de ez önmagában nem minden. Javasolnám, hogy ha a gyári lejátszót használod, használj helyette VLC-t. Ingyenes, iszonyatosan sok formátumot kezel, nagyon jól testre szabató és folyamatos támogatás van rá.
2018. jún. 18. 11:56
 2/9 A kérdező kommentje:
letöltöttem, így már van kép, de csak annyi, hogy ahova tekerek, betölti a képet, de nem megy tovább. Tehát megmarad az a pillanat, ahová éppen tekertem, a hang meg megy tovább :(
2018. jún. 18. 12:05
 3/9 anonim válasza:
Vagy a gép médialejátszója nem támogatja ezt a felbontást, vagy sérült a fájl.
2018. jún. 18. 13:04
 4/9 A kérdező kommentje:

ja, akkor lehet, hogy a 4k-s UHD-t nem támogatja? sérültnek nem hiszem, hogy sérült, mert telefonon lejátssza...

így már világos, köszönöm :)

2018. jún. 18. 14:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Nézd meg a VLC playerel, hátha az lejátssza gond nélkül
2018. jún. 18. 16:15
 6/9 A kérdező kommentje:
Azzal nem ment az uhd, viszont a fhd-t mar lejatszotta akarmelyik lejatszo, gond nelkul... De akkor minek a telefonra az uhd video lehetoseg?
2018. jún. 18. 22:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Újabb gépek képesek lejátszani.
2018. jún. 19. 08:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem is g50-70-em van, nálam nincs gond ekkora felbontással, de ugye g50-70-en belül is elég sok verzióban adták ki. volt celeron procis, volt amelyiket i3-al adtak ki, de még i7-es is volt.
2018. jún. 19. 08:37
 9/9 A kérdező kommentje:
na, az enyém pont i3-as
2018. jún. 22. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!