'xbox360' Sok helyen írják hogy a régebbi gépeknek nemjó a hűtésük. Melyik ez a dátum? Nekem 2008. augusztusi van. Ez már jó vagy még a régi
Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 19:20
1/2 anonim válasza:
Ez nem konkrétan attól függ hogy mikori az xbox.Nekem van egy 2006-os.Minden xbox ban van egy alap hűtés ami nem ér szinte semmit.Ajánlott elvinni egy szervízbe ahol ezzel foglalkoznak és hűtésmódosítást rakatsz bele.Amit én csináltam az 5.000ft volt.
2/2 anonim válasza:
ha ez szerepel a hátulján: [link] akkor jasperes, azaz a legjobb. Komolyan a microsoft kicsit össze kaphatná magát vagy csinálhatna olyat is hogy az xbox érzékeli ha a falhoz nyomod ezért kicsit jobban be pörgeti a ventiket és ki ír egy hiba üzenetet TE GYEREK VEDD MÁR EL A FALTÓL AZT A GÉPET MERT ANNYI LESZ NEKI xD csak hogy ezt soha nem fogják megpróbálni sem hogy megvalósítsák, de még azt sem, hogy kicsivel jobb ventiket rakjanak bele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!