Pappgr kérdése:
Miért nem tudok admin joggal sem törölni bizonyos file-okat?
Figyelt kérdés
Újra akartam telelíteni az Edge-t mert problémáim vannak vele, de nem találtam a telepített alkalmazások között, és az Edge beállításianál az unistall gomb is szürke. A neten azt találtam, hogy ki kell törölni a C:\Users"username"\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe file-t és Powershell-ben le lehet tölteni újra a package-et. Viszont képtelen vagyok kitörölni az mappát. Próbáltam admin joggal, kikapcsoltam az UAC-t, megadtam magamnak minden jogot hozzá, és a tulajdonjogot is átírtam. Ennek ellenére továbbra sem engedi. Próbáltam még CMD-nem is törölni, hasonló eredménnyel.2018. jún. 10. 01:18
1/7 anonim válasza:
Admin joggal rendelkezel?
Egyébként tiszta szégyen az egész Win10. Régen mint Windows-komponens lehetett az Explorert leszedni és újra feltenni, itt meg külön mókolni kell még ezzel is.
Chrome, Quantum nem jó? Mire használod az Edge-t?
2/7 A kérdező kommentje:
Igen van admin jogom, és nem azért kell az edge, mert ezt szeretném használni (meg sem nyitottam még eddig), hanem mert a League of Legends kliens edge-t használ mint közvetítőt. Ergo ha nem működok az edge akkor a lol sem.
2018. jún. 10. 08:48
3/7 anonim válasza:
Valószínűleg azért nem tudod törölni mert az oprendszer indulásakor az is elindul és ha fut akkor nem tudod törölni.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__..
4/7 anonim válasza:
@3: A Microsoft által kiadott segédlet szerint elvileg lehetne így is törölni.
Kérdező, csökkentett módban próbáltad már?
5/7 A kérdező kommentje:
A csökkentett módban sikerült kitörölni a package-et, viszont szerintem nem törlődött minden, mert még megvan az eredeti hiba ami miatt törölni akartam, erre bizonyíték, hogy megmaradtak a mentett oldalak edge-ben. Tipp, hogy hol keressem a többi assest-et?
2018. jún. 10. 10:05
6/7 anonim válasza:
7/7 A kérdező kommentje:
@6 Igen azt is próbáltam.
2018. jún. 10. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!